dimarts, 11 de març del 2014

TALLER DE FORMACIÓ PER A PARES I MARES

Benvolgudes famílies,
Sabem que l'ajuda que pares, mares i familiars podem donar als nostres fillets i joves impacta directament en el seu benestar,  motivació i rendiment acadèmic. Moltes vegades, emperò, no ens sentim prou preparats per poder ajudar-los amb garanties.  

Per aquest motiu des de la FAPMA hem programat un taller anomenat "Com ajudar els nostres fills i filles en els estudis" que es durà a terme dia 15 de març de 9 a 14h al CCM d'Es Mercadal. La ponent és Ana Isabel del Rio, pedagoga i formadora de la FaPac (Federació d'associacions de pares i mares de Catalunya).

Pensau que, encara que el taller és gratis per als pares i mares pertanyents a les APIMES federades, cal inscriure's prèviament ja que es lliurarà material de suport al taller.

Vos enviam el cartell amb la informació necessària. Vos agrairíem que el penjàssiu a un lloc visible i  féssiu arribar la informació a les famílies. 

Des de la FAPMA pensam que aquests tallers de formació poden donar eines i estratègies, alhora que ens permetran l’intercanvi d’opinions, confrontar dubtes i dificultats amb altres famílies.


Moltes gràcies,

FAPMA Menorca


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada