dissabte, 20 de setembre del 2014

ESCOLA SOCIOESPORTIVA DE FUBOL DE LA FUNDACIÓ REAL MADRID


Escola Socioesportiva de Futbol, de la Fundació Realmadrid que promou el Departament de Benestar Social i Joventut del Consell Insular en col·laboració amb el Club Deportivo Menorca.
L'objectiu d'aquesta iniciativa és transmetre valors socials i educatius als al·lots i les al·lotes: respecte, companyerisme, igualtat, motivació, autonomia, esforç, compromís, autoestima, salut,solidaritat... tots ells valors de l'esport d'equip.
Trobareu tota la informació disponible a la http://www.injovemenorca.com


ACTIVITAT EXTRAESCOLARS - PRESENTACIÓ DILLUNS 22 DE SETEMBRE A LES 19:00


Dilluns 22 de setembre a les 19:00 presentació de les diferents activitats extraescolars de cara al nou curs al menjador de l'escola.


Per més informació

CONDICIONS DE L'ESPAI D'ESBARJO A L'ESCOLA

Portem gairebé 8 mesos rallan i rallan amb la regidora d'educació de s'ajuntament i amb s'ajuntament mateix. Diu que ha rallat amb sa consellera i que es va arribar a l'acord, que entre s'ajuntament, conselleria i l'apima s'arranjaria (ni us imagineu la despesa que comportarà aquest fet, però ho creiem necessari). Estem ja a setembre tocat. Sa Conselleria creu que hi ha coses més importants. Les mestres no deixen jugar als fiets a la part de "terra", però i la pista on juguen? Creieu que no està prou malmesa? Què passarà quan un fiet tiri alguna pedra i un altre prengui mal? I si algú ensopega i s'obre el cap?, o es fa mal a una cama? Hi ha gent que creu que no fem res, i jo, el que crec, es que no fem la publicitat que cal, per explicar-vos el que fem i amb qui ens barallem per aconseguir ... Aigua potable a parvulari, que es pinti l'escola, el pati, que s'arrangin els lavabos d'infantil i altres, tenir desadores (...) intentam fer-ho el millor que sabem i/o podem, però la força la tenim tots junts. No deixeu de visitar aquest enllaç i us sorprendreu de les condicions en què es troba l'espai d'esbarjo dels nostres petits. No perdeu l'ocasió de deixar el vostre comentari. 

https://plus.google.com/u/0/+sheylampuigcaputxetasensellop/stories/6ec021db-58a5-31af-bc6d-d2eb17b700c21464a11ac43






TALLER DE NUTRICIÓ MEDITERRÀNEA

Taller de nutrició que es realitzarà a Es Castell els propers dies 18 i 25 de setembre i 2 d'octubre de 19 a 20.30 hores en el Saló de Plens de l'Ajuntament.